Pingviinien historia, tästä hetkestä eteenpäin

Neljä kaverusta päätti alku vuodesta 2019 perustaa oman "lätkä" joukkueen. Historiaa ei ole vielä paljoa kirjoitettu tai paljoa ei ole kerrottavaa tässä vaiheessa, mutta jatkossa tulossa lisäyksiä.

 

Joukkueen vetäjät haluavat päästä pelaamaan ensin harraste sarjaa ja kivuta sarjaa ylöspäin hyvällä hengellä. Kovalla työllä ja harjoittelulla uskomme, että tästä tulee suurta. 

 

Yhteis päätöksellä päätimme, että kaikkia pelaajia kunnioitetaan ja avoimmuus joukkueen sisällä olisi tärkeää. Pingviinit ovat sukupuolineutraali joukkue, joten joukkueessa on tilaa kaikille ihmisille. Pingviinit eivät hyväksy rasismia tai syrjintää. Päätöksiin pääsevät kaikki joukkueen jäsenet vaikuttamaan. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja toimivat joukkueen hyväksi.

 

2019 syksyllä aloitamme pelaamaan harrastesarjaa Turussa. Siitä pikku askelin eteenpäin kausi kerrallaan. Tarkoitus osallistua myöskin turnauksiin ja suunnitelmissa ollut myös kehitellä kesälle 2019 tossulätkä tapahtuma (näistä ilmoitetaan erikseen). 

 

Pingvins Hockey järjestää 17.8.2019 ensimmäisen turnauksen, jonka on joukkueen itse järjestämä. Turnaus kastettiin nimellä Pre-season tournament. Pelipaikkana toimii tänä vuonna Varissuon jäähalli, jonne katsojille on vapaa pääsy. Toivotaan, että tästä tulee perinne turnaus johon olisi tulevaisuudessa useita osallistujia ja että pelit olisi tasokkaita. Myös toivotaan yleisöä kannattamaan omaa joukkuetta paikan päälle. 

 

Pingviinit on päättänyt laajentaa myös muille urheilu aloille. Tehdyllä päätöksellä pingviinit nähdään myöskin sähly meiningissä 2020. Pelaajia metsästetään syksyn aikana ja katsotaan miten ja mihin sarjaan mennään pelaamaan ja koska. Mukaan saa hakea salibandy joukkueeseen myös näiltä sivuilta.

 

Kovan kysynnän vuoksi Pingviini perhe alkaa kasvamaan. Nyt tarkoituksena lähteä valloittamaan Salon harrastesarjaa 2020 kevät sarjaan. Salon porukka treenaa Turussa ja pelaavat sarjaa salossa. Nyt etsinnässä edullinen kimppakyyti pojille pelaamaan. Ehkä bussin osto/vuokraus tulee kyseeseen. Mikäli päädytään ostamaan bussi niin ideana olisi, että kyseinen ajoneuvo olisi koko pingviini yhteisön käytössä. Mikäli tunnet osaavaa kuskia niin saa vinkata.